Projektleder til Den Sociale Udviklingsfond

Vi udvikler og udvider fortsat vores socialpædagogiske aktiviteter i hele Danmark. Derfor søger vi en projektleder, som vil være med at præge den fortsatte udvikling i Den Sociale Udviklingsfond.

Dine opgaver og dit ansvarsområde
Du kommer sammen med en projektleder kollega til at indgå i et tæt dagligt samarbejde med ledelsen i Den Sociale Udviklingsfond. Som projektleder bliver du en vigtig ressource i støtten til vores 23 afdelingsledere samt forskellige socialpædagogiske og beskæftigelsesrettede projekter rundt om i hele Danmark.

Særligt fokus vil være på den fortsatte udvikling af kvalitet og faglighed i vores opgaveløsning samt på opfølgning, evaluering og dokumentation af drifts- og udviklingsprojekter. Desuden skal du forvente løbende ad hoc opgaver i relation til projektledelse, styring af arbejdsgrupper, intern kommunikation og støtte og sparring til vores afdelingsledere og faglige koordinatorer.

Din baggrund
Enten har du en akademisk eller socialfaglig baggrund. Vi ser gerne, at du har erfaring fra ansættelse i en kommunal social- eller beskæftigelsesforvaltning eller fra en af de private aktører. Det er vigtigt, at du er fortrolig med opgaven som aktiv medspiller og leder ved gennemførelse af projekter. Du er tillidsskabende og dygtig til at kommunikere i både skrift og tale. Du kan arbejde selvstændigt og har en stor arbejdskapacitet.

Det bliver du en del af
Den Sociale Udviklingsfond har gennem mange år oplevet en positiv udvikling med stadig flere aktiviteter. Faglighed, fleksibilitet og innovation er omdrejningspunkt for vores arbejde, hvor vi har store forventninger til hinanden, og du får rig mulighed for at bidrage med såvel dine faglige som personlige kompetencer.

Vores ambition er at være blandt de absolut dygtigste i Danmark inden for udvikling af tilbud til mennesker i en udsat livssituation. Dette sker bl.a. gennem en kompetent organisation med et højt fagligt niveau, hvor der er fokus på udvikling af både mennesker og organisation. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone.

Stillingen er på fuld tid med ansættelse pr. 1. marts.

Din faste arbejdsplads bliver i Odense. Men du må påregne en del rejseaktivitet i Danmark.

Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at ringe til udviklingsdirektør Margrethe Langer på tlf: 30844505 eller direktør Michael Hansen på tlf: 30844501. Du kan desuden besøge vores hjemmeside www.suf.dk

 

Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes elektronisk til Den Sociale Udviklingsfond på https://app.elvium.com/da/positions/3573/c/applications/new

Ansøgningen skal være os i hænde senest tirsdag den 9. januar kl. 12. Samtaler vil blive afholdt den 18.januar 2018.

 

Om Den Sociale Udviklingsfond

Den Sociale Udviklingsfond er en privat almennyttig fond, som løser opgaver for landets kommuner inden for social og beskæftigelse. Vi er 300 medarbejdere, som brænder for vores arbejde med at støtte og udvikle mennesker. Med afsæt i et højt fagligt niveau arbejder vi fleksibelt og målrettet med udvikling af viden, aktiviteter og tilbud.