Socialkonsulent til meningsfyldt job i hjertet af Vesterbro/København

 

  • Brænder du for at gøre en forskel for unge der har det svært?

  • Er du stærk i relationer og dokumentationsarbejde?

  • Kan du koordinere selvledelse med at være en del af et stærkt team?

  • Og har du en solid socialfaglig baggrund?

 

Ja? – så har vi det perfekte job til dig her

SUF Eremitterne har til huse i en dejlig stor lejlighed på Vesterbrogade i København. Eremitternes unge tilbydes en lejlighed i København og omegn, og tilknyttes en til to faste Socialkonsulenter, der kan kontaktes døgnet rundt. Udover Eremitternes bo-selv som grundmodel, har vi en nat-overbygning med 5 pladser beliggende på Nørrebro.

SUF Eremitterne er en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF), der er en nonprofit erhvervsdrivende fond med 23 afdelinger fordelt i hele landet. Vi henvender os til unge mellem 16 og 35 år, med særlig komplekse psyko/sociale problemstillinger, og vi leverer en skræddersyet indsats til hver enkelt af dem.

SUF Eremitterne

I vores lejlighed på Vesterbrogade er der rig mulighed for samvær og fælles aktiviteter med egne og andre unge. Vi har fællesspisning to gange om ugen og har derudover en køkken- og handyskole som udviklende læringsrum, hvor de unge kan komme i praktik.

Vi er 8 socialkonsulenter, praktiske medarbejdere og en ledelse, der arbejder sammen i et tværfagligt team. Vi er uddannede socialpædagoger, socialrådgivere og skolelærere. Vi har specialiseret os i dialektisk adfærdsterapi(DAT), vi har en overbygning via Stofrådgivningen, ligesom alle medarbejdere deltager i Den Sociale Udviklingsfonds fælles psykiatri uddannelse. 

Du skal indgå i vores team, hvor vi passer på hinanden med en skæv men kærlig tone. Vi prioriterer afdelingens trivsel og høje faglighed.

Vi brænder for at gøre en forskel og det forventer vi også, at du gør.

Jobbet som Socialkonsulent

Vi mangler en socialkonsulent, der naturligt kan navigere i en verden, hvor professionalisme møder omsorg og hvor man skiftevis går forrest og viser vej, eller bagerst og skubber på. Du skal arbejde socialfagligt og være velfunderet i din erfaring med målgruppen. Du er struktureret, målrettet og evner at dokumentere din indsats.

Som socialkonsulent hos os, fungerer du som daglig vejleder for den unge og er koordinerende i den tværfaglige indsats. Vi arbejder med læring og udvikling, vi er nysgerrige på mennesket bag diagnosen. Vi favner de mange oplevelser vi får sammen med dem, og vi er tålmodige og rolige i vores nærvær.

Jobbet kræver, at du er tydelig og anderkende i din dialog og tilgang til de unge. Du skal være selvstændig og bevidst om betydningen af, at alle bidrager til et fælles formål. Vi ser gerne, at du har en særlig faglighed og erfaring med psykisk sårbare unge, personlighedsforstyrrelser og selvskade og så er det helt afgørende, at du har baglandet i orden i forhold til at være på tilkald / stå til rådighed og hele tiden have telefonen tændt.

Du skal som socialkonsulent samarbejde med dine kollegaer omkring 5 af afdelingens unge. Stillingen indebærer skæve arbejdstider, der tilpasses de unges liv, ca. 1 aftenvagt om ugen ligesom weekendarbejde kan forekomme.  Vi er til rådighed alle døgnets timer og har døgnåben telefon. Du har selv ansvaret for at planlægge din arbejdsdag, men der vil være faste mødeaktiviteter og opgaver i huset, som er obligatoriske.

Stillingen er en fuldtidsstilling og kræver, at du både kan arbejde meget selvstændigt og samtidig bidrage aktivt og forpligtende til teamsamarbejdet.   Arbejdet indebærer nødvendig daglig dokumentation i vores journalsystem ”Bosted”, ligesom halvårlige statusrapporter vægtes og kræver, at du som socialkonsulent, også mestrer den skriftlige del af arbejdet.

SUF Eremitterne kan tilbyde dig

  • Et engageret team af fagligt kompetente kolleger der står klar til at tage i mod dig

  • Et meget alsidigt job, hvor ikke 2 dage er ens

  • Stor mulighed for indflydelse og tilrettelæggelse af egen arbejdsdag

  • Supervision, kurser og temadage

  • Sundhedsordning

  • Gode pensions- og ansættelsesvilkår på overenskomst med SL og DS

Ansøg hurtigst muligt eller ring hvis du har spørgsmål

Hvis du vil vide mere om SUF Eremitterne, kan du finde os på www.suf.dk eller ringe til afdelingsleder Trine Egholm på 30 84 46 15.

Stillingen søges via nedenstående link senest fredag d. 3. november 2017:

https://app.elvium.com/da/positions/3212/c/applications/new

Samtaler forventes afholdt i uge 46 og eventuel 2. samtale i uge 47 2017.