Dygtig socialkonsulent til meningsfyldt job på Sydsjælland

 

  • Har du en socialpædagogisk uddannelse og både pædagogisk og psykiatrisk erfaring?

  • Er du engageret, reflekteret og udvikler du dig ved at sætte tingene i perspektiv?

  • Er du professionel i dit relations- og dokumentationsarbejde?

  • og kan du arbejde selvstændigt?

Hvis ja? – Så har vi det perfekte job til dig her

SUF Sydsjælland søger pr. 1. december 2017 eller hurtigst muligt en kollega til en fast stilling på 37 t/uge.

SUF Sydsjælland er et specialiseret tilbud til unge, voksne og familier med behov for støtte og vejledning i sociale-, psykiske-, psykiatriske-, misbrugs- og/eller andre vanskeligheder. Vi arbejder med anerkendelse og den metodiske tilgang er relationsskabende og helhedsorienteret.

Stillingen

Som socialkonsulent, skal du kunne arbejde både selvstændigt og teambaseret med kerneopgaven og organisationen som øverste kontekst. I vores team betyder begreberne ordentlighed, forskellighed, tryghed, rummelighed, humor, tillid og udvikling meget for vores hverdag.

Du vil blive tilknyttet 4 – 6 unge/voksne, som du får et særligt ansvar for at arbejde med. Du vil komme til at arbejde både i de unges hjem, på skoler og arbejdspladser samt i det offentlige rum. I samarbejdet med den enkelte og i teamet, skal du sikre et udviklende miljø og en koordinerende indsats igennem hele indskrivningsperioden. Hvis den unge har kontakt til familien, skal du støtte op om den og være der, både når det går godt og når det går ned af bakke.

Dokumentation af dit arbejde med den unge er vigtigt, både for jer, for kommunen og for øvrige samarbejdspartnere. Du skal derfor kunne udtrykke dig klart, både i skrift og tale og du skal være indstillet på at anvende vores dokumentationsværktøjer.

Som socialkonsulent skal du tage ansvar, og du skal have lyst og mulighed for at arbejde på skæve tidspunkter, der er tilpasset de unges liv. I SUF Sydsjælland er de unge enten i arbejde, i praktik, i skole eller på vej til at starte på en af delene. Som udgangspunkt er du til rådighed 24/7 og har en døgnåben telefon. Du skal i vid udstrækning selv planlægge din arbejdsdag, med undtagelse af faste mødeaktiviteter og opgaver på kontoret og i afdelingen.

Vi kan tilbyde

SUF Sydsjælland er en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF), der er en landsdækkende privat virksomhed med 23 afdelinger og specialprojekter. Vi er en organisation med tydelige værdier, og de understøttes i høj grad af vores kultur og menneskesyn. Vi kan tilbyde dig en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor arbejdsdagen er udfordrende og stimulerende.

Derudover kan vi tilbyde

  • Et par kollegaer som prioriterer trivsel og samarbejde højt og som har det sjovt sammen.

  • Stor mulighed for at tilrettelægge egen arbejdstid og mulighed for selvledelse i et team, der løfter kerneopgaven i fælleskab.

  • Løbende supervision, temadage, kurser og efteruddannelse

  • Indflydelse på afdelingens udvikling

  • Sundhedsforsikring

  • Gode løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med SL og DS

Faglige og personlige kompetencer

Vi forventer, at din livserfaring og din målrettethed gør dig i stand til at agere autentisk og professionelt. Du skal kunne adskille de personlige udfordringer fra de faglige problematikker, og du skal kunne bevare overblikket og roen i akutte og konfliktfyldte situationer. Du kommunikerer klart og tydeligt, samtidig med at du er engageret, reflekteret og sætter en dyd i at høre andres perspektiv. Du betragter videndeling som en naturlig del af at indgå i et team, og derfor indgår du også helt naturligt i et forpligtende kollegialt fællesskab, hvor du forholder dig konstruktivt til din egen og teamets trivsel i en travl hverdag.

Du har en relevant socialfaglig uddannelse med pædagogisk og psykiatrisk erfaring med målgruppen. Du er metodisk skarp og kan dokumentere det, og din tilgang til andre mennesker er anerkendende og motiverende.

En vigtig del af arbejdet som socialkonsulent er det skriftlige dokumentationsarbejde. Dette skal derfor falde flydende og nuanceret, og du skal kunne formulere din faglighed og metode forholdsvist let. Samtidig skal du kunne rumme og tillade at blive forstyrret.

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du vil vide mere om SUF Sydsjælland eller Den Sociale Udviklingsfond kan du besøge os på www.suf.dk eller ringe til afdelingsleder Morten Bruun Pedersen  på telefon 60 40 48 60 eller til socialkonsulent Henrik Palmquist på telefon 60 40 48 62. Har ovenstående fanget din interesse vil vi meget gerne modtage din ansøgning via nedenstående link:

https://app.elvium.com/da/positions/3182/c/applications/new

senest den 29. oktober 2017.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag den 10. november 2017 mellem kl. 9-16

Der indhentes straffeattest og børneattest inden endelig ansættelse.

Der forudsættes alm. kørekort og at egen bil stilles til rådighed