Sådan er det at være medarbejder i SUF

Som medarbejder i en af afdelingerne i Den Sociale Udviklingsfond, skal du være indstillet på at være en del af en arbejdsplads, som stiller særlige krav til dig både fagligt og personligt.

Vores rådighedsbegreb betyder, at du står til rådighed for vores borgere 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det kræver medarbejdere af en særlig støbning at leve op til, og er en indsats, der kun kan lykkes, hvis du har viljen til at investere et stykke af dig selv i processen. Vores ansatte beskriver det som en livsform, hvor du til gengæld også har et job med stor fleksibilitet, og hvor grænserne mellem arbejde og fritid opleves mere flydende.

Du vil opleve, at du med vores rådighedsbegreb kan skabe en særlig relation til borgeren, hvor du kan bidrage med dine kompetencer og dit nærvær, når borgeren reelt har behovet. Du bliver en del af en arbejdsplads med en kultur og et værdisæt, som giver dig særlige udfoldelsesmuligheder, og hvor du hele tiden får mulighed for at dygtiggøre dig.

Sammen skal vi lykkes. Og med rådighedsbegrebet har vi organiseret indsatsen omkring borgere med særlige behov, så den er til størst mulig gavn for den enkelte og skaber mening og giver arbejds- og livsglæde for vores socialkonsulenter.

Vi er omkring 300 medarbejdere. 300 individuelle profiler, som vi her vil give dig en smagsprøve på.

 

Sådan er det at være socialkonsulent i SUF

Socialkonsulenten Jonna Bergstrøm mærker meningsfuldhed i at have et job, hvor hun altid har mulighed for at stå til rådighed for den unge - uanset tidspunkt på døgnet. 

Læs om Jonnas arbejde som socialkonsulent i SUF 

 

Derfor arbejder jeg i SUF

Læs interviewet med Vinnie Loft Holdt, der har taget turen fra Socialtilsyn Syd til en projektlederstilling i SUF.

Lad mig få mere at vide om hendes SUF-motivation 

 

 

Sådan er det at være nattevagt i SUF

I det rådighedsprincip, som er centralt for det socialpædagogiske arbejde i Den Sociale Udviklingsfond, udfylder nattevagterne en vigtig rolle. Men med arbejdet følger en særlig livsstil.

Læs mere om det at være nattevagt 

 

Sådan er det at være leder i SUF

I Den Sociale Udviklingsfond er vi mere end 20 ledere. Vi brænder for udvikling, og vi er i vores arbejde båret af to grundlæggende filosofier.

Læs mere om det at være leder i SUF  

For vores ledere er muligheden for at tænke og skabe nyt en væsentlig drivkraft. Læs artiklen "Jeg værdsætter min handlefrihed", hvor Dorthe Drivsholm, leder i SUF Nord, sætter ord på sin lederrolle