Sådan er det at være medarbejder i SUF

Når du vælger at arbejde i en af afdelingerne i Den Sociale Udviklingsfond, skal du være indstillet på en arbejdsplads inden for det sociale område, som stiller særlige krav til dig både fagligt og personligt – og samtidig vil du opleve en arbejdsplads, hvor du træder ind i en kultur og et værdisæt, som giver dig særlige udfoldelsesmuligheder, og hvor du hele tiden får mulighed for at dygtiggøre dig.

Vi er omkring 300 medarbejdere, og det er 300 individuelle profiler. Samtidig er du en del af en SUF-kultur, som vi her vil give dig en smagsprøve på.

 

Derfor arbejder jeg i SUF

Læs interviewet med Vinnie Loft Holdt, der har taget turen fra Socialtilsyn Syd til en projektlederstilling i SUF.

Lad mig få mere at vide om hendes SUF-motivation her

 

 

Sådan er det at være nattevagt i SUF

I det rådighedsprincip, som er centralt for det socialpædagogiske arbejde i Den Sociale Udviklingsfond, udfylder nattevagterne en vigtig rolle. Men med arbejdet følger en særlig livsstil.

Læs mere om det at være nattevagt her

 

Sådan er det at være leder i SUF

I Den Sociale Udviklingsfond er vi mere end 20 ledere. Vi brænder for udvikling, og vi er i vores arbejde båret af to grundlæggende filosofier.

Læs mere om det at være leder i SUF  her

For vores ledere er muligheden for at tænke og skabe nyt en væsentlig drivkraft. Læs artiklen "Jeg værdsætter min handlefrihed", hvor Dorthe Drivsholm, leder i SUF Nord, sætter ord på sin lederrolle her