Ny direktør i spidsen for Special Minds

Brian Busk, tidligere direktør i Silkeborg Data, skal nu lede Special Minds, der er eksperter i at arbejde med folk med autisme

 

Den socialøkonomiske virksomhed Special Minds, som er en del af Den Sociale Udviklingsfond (SUF), har fået ny direktør i skikkelse af Brian Busk, tidligere direktør i Silkeborg Data.

Hos Special Minds, der har hovedafdeling i Aarhus og afdelinger i Aalborg, Silkeborg og Kolding beskæftiger man mennesker med autisme eller hjælper dem til uddannelse.

Brian Busk kommer således til en virksomhed, der blandt andet bruger de særlige kompetencer, som mennesker med autisme er i besiddelse af, til at løse IT-opgaver. To gange inden for de seneste år er virksomheden blevet hædret med Børsens gazellepris, og i samme periode er den vokset til 60 medarbejdere. Den vækst skal Brian Busk fortsætte.

Kommerciel baggrund

Special Minds er da også gået målrettet efter en ny administrerende direktør med en stærk kommerciel baggrund. Gennem syv år har Brian Busk stået i spidsen for Silkeborg Data, der i hans chefperiode i årene 2009-2016 præsterede flotte vækstrater og udvidede fra 120 til 220 medarbejdere.

Han ser frem til sit nye direktørjob:

- Special Minds skaber værdi for både kunder og mennesker med autisme. De er eksperter i at finde de særlige kompetencer hos den enkelte og bringe disse optimalt i anvendelse, siger Brian Busk.

Special Minds hjælper blandt andet virksomheder med at teste deres software, så den indeholder færre fejl og giver en bedre brugeroplevelse. Brian Busk har brugt Special Minds som leverandør i sin tid hos Silkeborg Data, så han ved, hvad han nu skal lede:

- Vores konsulenter er eksperter og certificerede testere, der typisk har en autisme profil, og derfor er de langt mere strukturerede end gennemsnittet og optaget af, at alt virker, som det skal, siger den nye Special Minds-direktør.

Udover at drive kommerciel it-virksomhed, så kommer Brian Busk også til en virksomhed, som hjælper mennesker med autisme med jobafklaring, laver særlig tilrettelagte uddannelsesforløb og skaffer jobs i private virksomheder og det offentlige.

- Mennesker med autisme er fantastisk kompetente – de skal blot have de rette rammer og strukturer, siger Brian Busk.

En del af noget større

Special Minds er beliggende i Vækstpark for Socialøkonomi i Viby – også en del af Den Sociale Udviklingsfond – hvor virksomheder, som arbejder ud fra såvel en social som en økonomisk bundlinje kan leje sig ind og blive en del af et erhvervsfællesskab. Også Vækstparken kommer til at høre under Brian Busks ansvarsområde.

- Ideen med at samle virksomheder, som arbejder helhedsorienteret med vækst, og hvor den sociale agenda er udtalt, ser jeg som særdeles interessant. Det gør, at vi i fællesskab kan skabe nye veje, siger han.

Læs mere på: https://specialminds.dk og https://vaekstpark.dk

Om Brian Busk

45 år. Adm. Direktør i Silkeborg Data 2009-2016. I perioden 2016-2018 forretningsudvikler og selvstændig ledelseskonsulent.

Bestyrelsesmedlem i forskellige virksomheder, herunder konsulenthuset Ballisager. I 2008 kåret til årets ledertalent af erhvervslivet i Silkeborg Kommune og i 2011 som Årets Unge Erhvervsleder i Midt/Vest. Privat gift med Runa Busk og far til fire børn, bosiddende i Voel ved Silkeborg

Kontakt Brian Busk:

 

Vil du i dialog med Brian Busk, så er han klar:

Brian Busk, adm. direktør Special Minds, tlf. 40 45 43 93, bbu@specialminds.dk