Kan 10 års indskrivning virkelig være en succes? Mød vores første jubilar.

Kan det virkelig være en succes, at en ung fejrer 10 års jubilæum som indskrevet i et botilbud?

I Den Sociale Udviklingsfond har vi flere unge, som har haft 10 års jubilæum med bostøtte. Selv om vi ved  ethvert forløb arbejder målrettet på at afvikle os selv, så er der tilfælde, hvor det langvarige samarbejde viser sig at være den eneste og bedst mulige løsning. Både for den unge, for kommunen og det samfundsøkonomiske regnskab.

I anledning af, at 36-årige Søren i år har været indskrevet i 10 år hos SUF Djurs, har han ønsket at fortælle sin historie. Det er historien om en dreng, som var udsat for misbrug, og som ung var ved at ødelægge sit liv med hårde stoffer og kriminalitet.

Søren vil altid kæmpe med svære problematikker. Hos SUF Djurs arbejdes der med realistiske mål, som handler om størst mulig trivsel, reduktion af hashmisbrug, afståelse fra hårde stoffer og kriminalitet.

Du kan læse hele historien om Søren, der set med en kommunal vinkel er interessant, fordi det er lykkedes at skabe en §85 bostøtte-ramme om hans liv, der er et alternativ til en omkostningstung §108-løsning: 

Læs historen her

 

Nyheder