podcast giver svar på
spørgsmål om autisme

 

”Autisme på nært hold”

Dette er podcasten, hvor du kan blive klogere på det
levede liv med autisme. Et panel bestående af 2-4
autister med stor autismeviden og livserfaring –
udfolder autismerelaterede dilemmaer indsendt af lyttere.

 Anders Kondrup

Anders Kondrup

Podcastvært

Medstifter af Autisme på nært hold. Har været socialkonsulent i BOAS Mentor i fem år og er nu socialkonsulent i SUF Nordsjælland.

Charlotte R. Meyer

Charlotte R. Meyer

Podcastvært

Medstifter af Autisme på nært hold og socialkonsulent i BOAS Mentor

 Martin Wæver

Martin Wæver

Paneldeltager

Jeg hedder Martin. Jeg er sendiagnosticeret autist med Aspergers som 38-årig, og fik førtidspension som 40-årig. Jeg er engageret i borgergruppen #enmillionstemmer som kæmper for retssikkerheden på handicapområdet. Jeg har tidligere dyrket Kyukushin-karate og går op i krop og sundhed. Jeg har været tilknyttet BOAS siden jeg fik min diagnose

 Adam Meile

Adam Meile

Paneldeltager

Jeg hedder Adam. Jeg har siden 2006 arbejdet hos Specialisterne som er en virksomhed for folk med autisme. I min fritid bruger jeg meget tid på Menneskebiblioteket, hvor jeg er frivillig ”bog”, hvor man kan låne mig til en samtale om dét at have Aspergers Syndrom. Man kan låne mig til en halv times samtale, hvor man kan spørge mig om alt inden for emnet.

Dea Birgitte Hansen

Dea Birgitte Hansen

Paneldeltager

Jeg hedder Dea. Jeg er uddannet cand. mag. i engelsk og jeg har en flexjobstilling i socialstyrelsen som jeg er meget glad for. Jeg holder foredrag for fagpersoner og pårørende om at leve med autisme. På privatsiden interesserer jeg mig for læsning og sprog.

Kaleb Weis

Kaleb Weis

Paneldeltager

Jeg hedder Kaleb. Jeg fik diagnosen Aspergers, da jeg var 14 år. Til daglig har jeg tidligere været studerende. Nu arbejder jeg på en kaffebar. Mine interesser dækker ting såsom dyr, kunst, planter og gaming.

Chris Fogh

Chris Fogh

Paneldeltager

Hej, jeg hedder Chris. Jeg har været i BOAS i de sidste fem år. Jeg er diagnosticeret med ADHD og autisme. Jeg har været ude som transmand i to år. Jeg er veganer og lever 100% plantebaseret. Jeg interesserer mig rigtig meget for gaming. Jeg går meget op i LGBTQ+ rettigheder

 Rasmus Bosse

Rasmus Bosse

Producer

Producer på Autisme på nært hold. Ansvarlig for lyd og teknik. Rasmus har desuden komponeret vores jingle.