SUF Nyheder

SUF er en organisation med uanede muligheder

feb 21, 2023

Jeg har længe været vild med SUF, siger Gitte Landors, nytiltrådt regionsdirektør, der kommer med et socialt cv af de sjældne.

Gitte Landors

Administrativ leder i Center for Sociale Indsatser i Aalborg Kommune. Souschef i brancheorganisationen Selveje Danmark. Chefkonsulent i Socialpædagogernes Landsforbund. 

Blot et lille udpluk af de referencer, der knytter sig til 50-årige Gitte Landors, som den 1. januar 2023 tiltrådte stillingen som regionsdirektør i SUF med ansvar for de 14 SUF-afdelinger, som ligger vest for Storebælt. 

– Jeg har længe været vild med SUF, siger Gitte Landors, der særligt i tiden hos Selveje Danmark flere gange har stiftet bekendtskab med SUF. 

Aftryk på social dagsorden 

Hun var ikke i tvivl om, at hun skulle søge, da stillingen som ny regionsdirektør blev ledig. 

– SUF er en organisation med uanede muligheder, siger Gitte Landors og fortsætter: 

– Psykosociale tilbud, autismetilbud, forsorgshjem for krigsveteraner og socialøkonomiske virksomheder vidner tilsammen om en organisation, der ønsker at sætte aftryk på den sociale dagsorden og gøre en forskel for nogle af samfundets allermest sårbare grupper. Sådan en organisation vil jeg gerne være en del af. 

Synlig i afdelinger 

For Gitte Landors, som gennem årene har fulgt SUF fra sidelinjen, efterlader organisationens foretagsomhed indtryk af, at afstanden fra tanke til handling er endog meget kort. 

– Jeg har ofte været imponeret over, hvor effektivt man i SUF har været i stand til at søsætte nye projekter. Det vidner for mig at se om en organisation, hvor ledelsen er nærværende og understøttende, og det er også med dén indstilling, at jeg går til mit nye job, siger Gitte Landors, der har en ambition om at være synlig i afdelingerne i Region Vest.     

På farten  

Et område, der dækker hele Jylland og Fyn. Gitte Landors, der privat er bosiddende i Brønderslev med sin mand og 2 børn, lægger da heller ikke skjul på, at hendes nye arbejde kommer til at bære præg af, at hun er på farten. 

– Udover at jeg selvfølgelig kommer til at være en del af hovedkontoret i Odense, så kommer mit arbejde i høj grad til at handle om at komme ud i afdelingerne, så jeg ved, hvad der rører sig, og så jeg kan være med til at sikre, at SUF også fremadrettet er organisationen, der leverer socialfaglige tilbud fra øverste hylde, slutter Gitte Landors.

{

– Jeg har længe været vild med SUF, siger Gitte Landors, der særligt i tiden hos Selveje Danmark flere gange har stiftet bekendtskab med SUF. 

Gitte Landors

Mere SUF nyt

SUF møder fremtidens socialrådgivere

SUF møder fremtidens socialrådgivere

Nysgerrigheden og spørgelysten var stor, da SUF gæstede Professionshøjskolen Absalons Karrieredage og talte med fremtidens socialrådgivere

Når mørket kaster lys over sanserne

Når mørket kaster lys over sanserne

BOAS Taastrup sætter gang i friluftsprojekt, der bringer beboere med autisme, komplekse følgetilstande og sanseforstyrrelser ud i naturen. Målet er en overnatning i shelter til september

Alle vinder på efteruddannelse

Alle vinder på efteruddannelse

I SUF er løbende efteruddannelse et omdrejningspunkt. Det skaber højest mulig kvalitet i opgaveløsningen og bidrager til trivsel blandt medarbejderne

Solisterne finder vej til fællesskab

Solisterne finder vej til fællesskab

Godt et år efter etableringen af botilbuddet BOAS Brønshøj spirer fællesskaberne i det små blandt særligt sårbare beboere med behov for massiv støtte

Forsvarsministeren gør holdt ved SUF Veteran

Forsvarsministeren gør holdt ved SUF Veteran

Fungerende forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) besøgte for få dage siden SUF Veterans helt nye afdeling og blev klogere på et unikt tilbud målrettet PTSD-ramte krigsveteraner

Mørketal skal blotlægges gennem en anden sprogbrug

Mørketal skal blotlægges gennem en anden sprogbrug

Mange af dem, som bliver indskrevet i SUF, har svært ved at erkende, at de har et misbrug, dokumenterer de seneste tal fra 2022. I SUF Syd, der er godkendt til misbrugsbehandling, har de fundet en vej til at afdække problemet