SUF Nyheder

SUF er en organisation med uanede muligheder

feb 21, 2023

Jeg har længe været vild med SUF, siger Gitte Landors, nytiltrådt regionsdirektør, der kommer med et socialt cv af de sjældne.

Gitte Landors

Administrativ leder i Center for Sociale Indsatser i Aalborg Kommune. Souschef i brancheorganisationen Selveje Danmark. Chefkonsulent i Socialpædagogernes Landsforbund. 

Blot et lille udpluk af de referencer, der knytter sig til 50-årige Gitte Landors, som den 1. januar 2023 tiltrådte stillingen som regionsdirektør i SUF med ansvar for de 14 SUF-afdelinger, som ligger vest for Storebælt. 

– Jeg har længe været vild med SUF, siger Gitte Landors, der særligt i tiden hos Selveje Danmark flere gange har stiftet bekendtskab med SUF. 

Aftryk på social dagsorden 

Hun var ikke i tvivl om, at hun skulle søge, da stillingen som ny regionsdirektør blev ledig. 

– SUF er en organisation med uanede muligheder, siger Gitte Landors og fortsætter: 

– Psykosociale tilbud, autismetilbud, forsorgshjem for krigsveteraner og socialøkonomiske virksomheder vidner tilsammen om en organisation, der ønsker at sætte aftryk på den sociale dagsorden og gøre en forskel for nogle af samfundets allermest sårbare grupper. Sådan en organisation vil jeg gerne være en del af. 

Synlig i afdelinger 

For Gitte Landors, som gennem årene har fulgt SUF fra sidelinjen, efterlader organisationens foretagsomhed indtryk af, at afstanden fra tanke til handling er endog meget kort. 

– Jeg har ofte været imponeret over, hvor effektivt man i SUF har været i stand til at søsætte nye projekter. Det vidner for mig at se om en organisation, hvor ledelsen er nærværende og understøttende, og det er også med dén indstilling, at jeg går til mit nye job, siger Gitte Landors, der har en ambition om at være synlig i afdelingerne i Region Vest.     

På farten  

Et område, der dækker hele Jylland og Fyn. Gitte Landors, der privat er bosiddende i Brønderslev med sin mand og 2 børn, lægger da heller ikke skjul på, at hendes nye arbejde kommer til at bære præg af, at hun er på farten. 

– Udover at jeg selvfølgelig kommer til at være en del af hovedkontoret i Odense, så kommer mit arbejde i høj grad til at handle om at komme ud i afdelingerne, så jeg ved, hvad der rører sig, og så jeg kan være med til at sikre, at SUF også fremadrettet er organisationen, der leverer socialfaglige tilbud fra øverste hylde, slutter Gitte Landors.

{

– Jeg har længe været vild med SUF, siger Gitte Landors, der særligt i tiden hos Selveje Danmark flere gange har stiftet bekendtskab med SUF. 

Gitte Landors

Mere SUF nyt

Derfor satser Stranden på det gode pårørende-samarbejde

Derfor satser Stranden på det gode pårørende-samarbejde

I over tyve år har bostedet SUF Stranden faciliteret årlige møder, hvor pårørende deler erfaringer og får professionel vejledning. – Det kan medvirke til progression i indsatserne, siger Mads Hedegaard Richmond, afdelingsleder, SUF Stranden

”Så kan du blive gammel her”

”Så kan du blive gammel her”

Udbrændthed og stresssygemeldinger havde skubbet skolelæreren Camilla Guldager Troelsø ud på kanten af arbejdsmarkedet. I dag har hun fundet sit andet arbejdsliv som fleksjobber hos BOAS Mentor

”Hjemlighed er et helle midt i kaos”

”Hjemlighed er et helle midt i kaos”

Psykisk sårbare, som er indskrevet i et §107-tilbud, presses fra mange sider. I BOAS Taastrup søger de at skabe tryghed og ro ved hjælp af en af deres kerneværdier

Gården – et helt nyt tilbud under SUF Sydsjælland

Gården – et helt nyt tilbud under SUF Sydsjælland

omdrejningspunkt slår SUF Sydsjælland nu dørene op for et tilbud, hvor en landejendom med selvstændige boliger og socialfaglige nøglepersoner bliver den sociale træningsbane for fire sårbare unge. Netop nu sammensættes den kommende personalegruppe

SUF Holstebro udvider med botilbud  

SUF Holstebro udvider med botilbud  

Vores vestjyske afdeling er netop blev godkendt til §§66 og 107. Det betyder helt nye ydelser til særligt sårbare unge med komplekse udfordringer

Da nattevagten vejrede morgenluft

Da nattevagten vejrede morgenluft

Efter at have arbejdet som rengøringsassistent, nattevagt og mentor hos SUF Opgangen i Odense, var Lærke Rasmussen ikke i tvivl, da hun efter færdiggjort uddannelse fik tilbudt job som socialkonsulent