Et progressivt kraftcenter for iværksætteri, socialt entreprenørskab og nye veje til beskæftigelse – en 7.400 tusinde kvadratmeter ny socialøkonomisk erhvervspark i Aarhus

Socialøkonomisk erhvervspark i Aarhus.

Danmarks første vækstpark for socialøkonomi.

Vækstparken – med navnet Vækstpark for socialøkonomi – er beliggende i Viby, ved Aarhus.

Et stort og blomstrende fællesskab, der under samme tag tilbyder små og store lejemål for en bred vifte af virksomheder, som alle har det fælles, at de ønsker at arbejde med både en økonomisk og en social bundlinje. Danmarks kommende vækstpark for socialøkonomi har således til formål at skabe overlevelsesdygtige forretninger, som kan bidrage til skabelsen af nye job og gensidigt inspirere hinanden.

Vækstparken, som drives af Den Sociale Udviklingsfond, hviler også på et socialøkonomisk grundlag – én stor socialøkonomisk virksomhed, hvis kultur kommer til at emme af en grundlæggende tro på, at såvel virksomheder som mennesker udvikler sig bedst og tager samfundsansvar, når de arbejder i et miljø, hvor fokus er på netværk og glæden ved at give.

Virksomhederne, der lejer sig ind i den nye vækstpark, får adgang til en lang række ydelser, som varetages af folk, der er ansat under særlige vilkår. Det gælder alt lige fra rengøring og kantinedrift til it-support og grafisk assistance. Med SUF’s etablering af Vækstpark for socialøkonomi er det første gang, at en privat virksomhed tager initiativ til oprettelsen af et samlet kraftcenter, der forener forretning, socialt entreprenørskab og samfundsansvar på ét sted.

Kontakt os gerne for nærmere information, eller udlejning af lokaler.

Lise Krukow Engedal

Tlf.:   30 55 57 20
Mail: lke@specialminds.dk

www.vaekstpark.dk

 

Vækstpark

Gunnar Clausens Vej 68
8260 Viby J
Web: vaekstpark.dk


Mail: lke@specialminds.dk
Tlf.:   86 12 56 60