TIlbage til forsiden

Botilbud til normaltbegavede unge og voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelse

Godkendt botilbud med 7 pladser efter Barnets lov § 43 samt Servicelovens § 107 til unge og voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelse og sociale og faglige udfordringer

BOAS Aarhus er et botilbud med 7 pladser til unge og voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelse og sociale og faglige udfordringer.

Vi er tæt forbundet med Special Minds og har til formål at gøre den unge eller voksne klar til at bo selv, samtidig med, at han/hun gennemfører en uddannelse eller en beskæftigelsesrettet indsats.

Målgruppen er normaltbegavede unge og voksne i alderen 16-40 år med Autisme Spektrum Forstyrrelse og følgetilstande som ADHD, angst, depression, OCD eller Tourette. Det er kendetegnende for de unge og voksne, at de har enten sociale, faglige eller praktiske udfordringer.

For at få en plads hos BOAS Aarhus, skal den enkelte være i stand til at starte på STU eller et uddannelses– eller beskæftigelsesrettet forløb. Det kan være i Special Minds-regi, men det er ikke et krav.

Samtale mellem personer ved bord udendørs

Tilbuddet omfatter:

  • støtte i egen bolig
  • tre fast tilknyttede socialkonsulenter
  • rådighed 24/7 med mulighed for at tilpasse støtten til den enkelte og dennes individuelle udvikling
  • deltagelse i sociale fællesskaber med udgangspunkt i den enkeltes særlige ønsker og behov – herunder også deltagelse i aktiviteter sammen med de øvrige beboere samt planlægning af aktiviteter udenfor tilbuddet
  • hjælp til forskellige praktiske opgaver i hverdagen såsom økonomi, tøjvask, madlavning og rengøring
  • støtte til fysisk og mental sundhed
  • samarbejde med centrale aktører i den unges liv, fx arbejdsplads, dagsbeskæftigelse, skole, uddannelsesinstitution, psykiatri, kommune og pårørende

 

Her bor vi

BOAS Aarhus har adresse i en ejendom i Stavtrup i det vestlige Aarhus. Her er der to lejligheder med henholdsvis tre selvstændige værelser, kontor samt fælles køkken, bad, opholdsstue og adgang til have. På sigt er det målet at få placering i Vækstpark for Socialøkonomi i Viby – et kontor– og arbejdsfællesskab for virksomheder, der arbejder for et rummeligt arbejdsmarked. Her har også Special Minds adresse. 

Til unge og pårørende

Er du ung, voksen eller pårørende har du sikkert en masse spørgsmål til, hvordan det er at være indskrevet hos BOAS Aarhus under SUF, og hvordan du får en plads her hos os. Vi har samlet lidt information om, hvordan det foregår på tværs af vores afdelinger.

Samtale mellem personer ved bord udendørs

Medarbejdere

Ditte Husth Andersen

Afdelingsleder

Pædagog

Efteruddannelse
Uddannelser i systemisk anerkendende pædagogik, KRAP, autismepilotuddannelse og intern psykiatriuddannelse fra SUF.

Tidligere erfaringer
Flere års erfaring som pædagog indenfor specialområdet. Tidligere socialpædagog på et specialiseret døgntilbud for voksne med udviklingshæmning og autisme samt bostøtte i Aarhus Kommune. Desuden bred erfaring med pædagogik, relationsarbejde samt læring indenfor autismeområdet.

Ansat siden 2015

Send sikker mail

Rikke

Socialkonsulent

Socialpædagog

Tidligere erfaringer
Flere års erfaring som pædagog indenfor det socialpædagogiske område. Har i mange år været ansat i folkeskolen og bl.a. fungeret som trivselsvejleder og koordinator. Har et bredt kendskab til autisme-målgruppen gennem funktionen som trivselsvejler samt tidligere ansættelser i en specialklasse og på specialskole. Efteruddannelse som Vejleder, modul 1 og MOT-coach.

Ansat siden 2021

Send sikker mail

Lucas

Socialkonsulent

Socialrådgiver

Efteruddannelse
Autismepilot, arbejdsmiljøuddannelsen

Tidligere erfaringer
Erfaring fra beskæftigelsesområdet, herunder sygedagpenge og jobafklaring. Derudover flere års erfaring fra det specialpædagogiske område, herunder det specialiserede autismeområde, hvilket indbefatter specialskoler, opholdssteder og bofællesskaber.

Ansat siden 2022

Jakob

Aktivitetsmedarbejder

Uddannet pædagog med speciale i sundhed og idræt

Tidligere erfaringer
22 års erfaring som klubpædagog, med fokus på udsatte og unge med diagnoser.
Ansat siden 2022

Materialer

BOAS Aarhus

Download folder om BOAS Aarhus her.

Visitation og Priser

Priser

Priser tager altid udgangspunkt i den konkrete opgave og beror derfor på et individuelt tilpasset tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedrørende visation og priser.

Se vores tilbud på: 

Kontakt

BOAS Aarhus

Onsholtvej 242
8260 Viby J

Kontakt:
Afdelingsleder Ditte Husth Andersen

Tlf.: 21 19 04 07
Mail: dha@suf.dk

Find os på Google maps linkbillede
To personer står i have