TIlbage til forsiden

Lille afdeling med stor plads til den enkelte

Stor ekspertise i udvikling af individuelle og fleksible tilbud med støtte til unge og voksne efter Lov om Social Service §§ 52, 76 og 85.

SUF Holstebro har stor ekspertise i udvikling af individuelle og fleksible tilbud med støtte til unge og voksne efter Lov om Social Service §§ 52, 76 og 85.

Vi tilbyder støtten i den enkeltes hjem eller i vores værested midt på gågaden i Holstebro.

Målgruppen er unge og voksne fra 15 år med betydelige personlige, sociale og familiemæssige problemstillinger. Ofte er det unge, som har været anbragt udenfor hjemmet i plejefamilie eller på opholdssted. I nære og trygge rammer hos SUF Midt/Vest får den enkelte unge taget udviklende skridt ind i voksenlivet.

Vi er der bl.a. for unge og voksne:

  • med psykiatriske/sociale problemstillinger
  • med ADHD-relaterede problemstillinger
  • med forskellige personlighedsforstyrrelser
  • der ikke passer ind i eksisterende behandlingstilbud

Når de unge starter hos os har de typisk manglende tillid til voksne, misbrug, omsorgssvigt og modstand mod døgnanbringelse. Derfor er deres udsigter til gennemførelse af uddannelse, et arbejde og forvaltning af eget liv ringe.

Vi ved, at der altid er en individuel vej, og den hjælper vi på vej gennem den tillidsfulde relation. Få et indtryk af farvepalletten i SUF Holstebro på små to minutter.

Arbejdet med relationspædagogik

Hos SUF Holstebro arbejder vi målrettet med opbygning af tillid til voksne, styrkelse af troen på egne evner og kompetencer samt selvstændiggørelse. Metodisk arbejder vi relationspædagogisk, ligesom vi benytter kunstterapi og kreativitet som rum for den personlige udvikling.

Vi hjælper unge fra kommuner i hele Danmark på vej mod en fremtid, hvor evnen til at forvalte eget liv og gennemføre uddannelse eller job gradvist vokser.

Fysiske rammer

Vi arbejder i  små og nære rammer. På gågaden i Holstebro har vi et være- og mødested med mange forskellige aktiviteter, bl.a. fællesskab om kreativ udfoldelse, fællesspisning osv.

Mand og kvinde ved pavillion i have.
Mand og kvinde ved pavillion i have.

Til unge og pårørende

Er du ung eller pårørende har du sikkert en masse spørgsmål til, hvordan det er at være i SUF, og hvordan du får en plads hos os. Vi har samlet lidt information om, hvordan det foregår på tværs af vores afdelinger.

"De skal også finde det, man kan holde af"

Camilla Flindt, sagsbehandler i Holstebro Kommune, tror på, at den ægte motivation vækkes, når borgere i udsatte positioner mærker, at nogen får øje på deres kvaliteter

Medarbejdere

Gitte Jensen

Afdelingsleder

Pædagog med stor erfaring i at arbejde med socialt belastede unge.

Efteruddannelse
Massøruddannet
Efteruddannelse inden for NLP.

Ansat siden 2012

Send sikker mail

Lise Thomsen

Socialkonsulent

Socialpædagog og kunstterapeut

Efteruddannelse
Uddannet i KRAP; Kognitiv Ressourcefokuseret, Anerkendende Pædagogik.

Ansat siden 1998

Send sikker mail

Materialer

SUF Holstebro-folder

Download folder om SUF Holstebro her.

Kontakt

SUF Holstebro

Østergade 19
7500 Holstebro

Kontak os på:

Mail: holstebro@suf.dk

Eller kontakt afdelingsleder Gitte Jensen

Tlf.: 30 84 45 82
Mail: gj@suf.dk

Find os på Google maps linkbillede
Mennesker taler sammen i køkken