Socialøkonomiske virksomheder

I SUF er vi aktive medudviklerede af det rummelige arbejdsmarked. Fordi vi ved, at det enkelte menneske vokser, når det står op til en opgave og har betydning for fællesskabet.

To kvinder ved bardisk

Mød vores socialøkonomiske virksomheder

Ung mand sidder udenfor

Special Minds IT

I vores IT-virksomhed Special Minds IT har vi succes med målrettet at ansætte IT-konsulenter med autismeprofil. Det er IT-konsulenter med unikke kompetencer, som løser opgaver for såvel private som offentlige virksomheder i hele Danmark. Vi leverer stærke IT-løsninger samtidig med, at vi arbejder for at skabe arbejdspladser for mennesker med autismeprofil.

To kvinder ved bardisk

Café Frida i Aarhus

Trænger du til en god brunch i en hyggelig atmosfære, er Café Frida et besøg værd. Den socialøkonomiske café, der bl.a. er kåret som ”Byens bedste brunch”, har som sin metier at hjælpe unge og voksne med psykiske og sociale udfordringer med at blive klar til uddannelse og job.

Ung mand sidder udenfor

Vækstpark for Socialøkonomi – Aarhus

Hvad er bedre end når socialøkonomiske, socialt ansvarlige og ordinære virksomheder beriger hinanden i et dagligt fællesskab?
Vækstpark for Socialøkonomi i Viby ved Aarhus er et kontorfællesskab for virksomheder, der har det til fælles, at de ønsker at bidrage til udviklingen af et rummeligt arbejdsmarked. Her skaber vi også arrangementer og deler ny viden, som bidrager til udviklingen af socialøkonomien i Danmark.