Afdelinger i Den Sociale Udviklingsfond

Du møder SUF i samtlige regioner, og vores i alt 30 afdelinger tilbyder til sammen en bred vifte af specialiserede indsatser målrettet unge og voksne, der kæmper med komplekse problemstillinger.

Ydelserne i SUF spænder over botilbud med døgnforanstaltning, mentorordninger, beskæftigelsesrettede forløb og socialøkonomiske virksomheder. Fælles for alle vores tilbud er, at når et menneske indskrives i en af vores afdelinger, skræddersyr vi et forløb, som tager udgangspunkt i den enkeltes aktuelle situation, udfordringer og behov.

På tværs af afdelingerne arbejder vi med de samme værdier, og du oplever derfor, at den gode relation er omdrejningspunktet for vores tilgang. Det er nemlig gennem tryghed, nærhed og kvalificeret vejledning, at vi bedst hjælper mennesker i en sårbar situation til at tage de skridt, der skal til for at opnå en ny og meningsfuld tilværelse med størst mulig selvstændighed.

Du får mere at vide om vores værdier i SUF her

Billede af Thomas Rotne

“Uanset om du træder ind ad døren i SUF Nord i Aalborg eller SUF Stranden på Amager, så møder du en organisation, som insisterer på, at den tætte forpligtende relation mellem socialkonsulenten og mennesket med behov for støtte skal være omdrejningspunktet for fondens tilbud og indsatser”

 

Thomas Rotne, medgrundlægger af SUF og afdelingsleder hos SUF Syd

Region Nordjylland

Se vores afdelinger i Region Nordjylland.

Region Midtjylland

Se vores afdelinger i Region Midtjylland.

Region Syddanmark

Se vores afdelinger i Region Syddanmark.

Region Sjælland

Se vores afdelinger i Region Sjælland.

Region Hovedstaden

Se vores afdelinger i Region Hovedstaden.

Medarbejdere

At arbejde i SUF kræver medarbejdere af en særlig støbning. Vores godt 400 ansatte er, ligesom som vores brugere, meget forskellige, men de har noget til fælles, som er afgørende for at lykkes og for at trives i de rammer, vi arbejder med: de har en faglig ballast og er dedikerede til at gøre en forskel for unge og voksne i en sårbar livssituation.

Her møder du nogle af vores medarbejdere, som fortæller om, hvordan det er at arbejde hos SUF.

Hvad koster det at være indskrevet i SUF?

Vores tilbud og priser varierer alt efter omfanget af den enkelte indsats. Er du interesseret i at høre nærmere om et tilbud, skal du kontakte den pågældende SUF-afdeling, hvor vores medarbejderne står klar til at give dig mere information og et uforpligtende tilbud på en opgave.

Visitation

Som pårørende er du velkommen til at kontakte vores afdelinger, hvis du forestiller dig, at en af dine nærmeste vil have glæde og gavn af et af SUFs tilbud. Medarbejderne i de respektive enheder hjælper dig videre.

Du skal dog være opmærksom på, at visitation altid foregår gennem den bevilligende myndighed, som typisk er hjemkommunen for den unge eller voksne, for hvem indskrivning i SUF kan være en løsning.