Afdelinger i Region Sjælland

SUF Nordsjælland

Bo-selv-tilbud med blik for fællesskab og særlig støtte
• Bo-tilbud efter §66 §85 og §107

Mand taler med ung ude i det fri

SUF Sydsjælland

SUF Sydsjælland tilbyder støtte i egen bolig efter §85 samt anbringelse efter §§ 66 og 107.

Kvinde maler kunstværk i en have

BOAS Jægerspris

Godkendt døgn- og botilbud til unge og voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelse og komorbiditet.

Medarbejdere

At arbejde i SUF kræver medarbejdere af en særlig støbning. Vores godt 400 ansatte er, ligesom som vores brugere, meget forskellige, men de har noget til fælles, som er afgørende for at lykkes og for at trives i de rammer, vi arbejder med: de har en faglig ballast og er dedikerede til at gøre en forskel for unge og voksne i en sårbar livssituation.

Her møder du nogle af vores medarbejdere, som fortæller om, hvordan det er at arbejde hos SUF.

Hvad koster det at være indskrevet i SUF?

Vores tilbud og priser varierer alt efter omfanget af den enkelte indsats. Er du interesseret i at høre nærmere om et tilbud, skal du kontakte den pågældende SUF-afdeling, hvor vores medarbejderne står klar til at give dig mere information og et uforpligtende tilbud på en opgave.

Visitation

Som pårørende er du velkommen til at kontakte vores afdelinger, hvis du forestiller dig, at en af dine nærmeste vil have glæde og gavn af et af SUFs tilbud. Medarbejderne i de respektive enheder hjælper dig videre.

Du skal dog være opmærksom på, at visitation altid foregår gennem den bevilligende myndighed, som typisk er hjemkommunen for den unge eller voksne, for hvem indskrivning i SUF kan være en løsning.